wo 31 januari 2018

Gespreksavond De Geboden Actueel

De geboden actueel:
Uitnodiging voor vier gespreksavonden onder leiding van ds. Iet Buijser over het leven als gelovig mens. Iedere avond staat één van de tien geboden centraal.
Wat lezen wij daarover in de krant of zien wij in het nieuws? We stellen daar vragen over en proberen een houding te zoeken.
De eerste avond is op 31 januari en wordt in de Kapel van de Prinsekerk gehouden.
Aanvang 20.00 uur. Het gaat deze eerste avond over het gebod: ‘Pleeg geen moord’.
Als je dat vertaalt naar ‘ontneem iemand niet het leven’, valt pesten daar misschien ook onder, of iemand compleet negeren. Als je gepest wordt, heb je geen leven. Als je genegeerd wordt, word je buiten de samenleving geplaatst en leven doe je toch pas echt met mensen om je heen die jou zien en waarvoor jij iets kan betekenen.

U bent van harte welkom.
Ds. Iet Buijser

Klik hier voor meer informatie.