Open Kapel Open Kapel

Even binnenlopen voor een kopje koffie, een praatje, een spelletje of het lezen van de krant.

Elke vrijdagmiddag is er in de Kapel van de Prinsekerk ruimte om elkaar te ontmoeten. Iedereen die dat wil mag hier binnenlopen. Je wordt hier hartelijk ontvangen met een kop koffie of thee en iets lekkers erbij. Er zijn diverse spelletjes aanwezig en in de wintermaanden kun je het ook treffen een heerlijke kop soep voorgeschoteld te krijgen. Het is ook mogelijk aan te haken bij de dames die een eigen breiwerk hebben meegenomen, zodat u dit gezellig samen kunt doen. Eén keer per maand nodigen we een spreker uit die ons voorlichting geeft over een bepaald thema. Ook voor praktische zaken kunt u bij ons terecht. Te denken valt aan het invullen van formulieren voor de gemeente, computerproblemen, etc. Diaconaal werker Hans Paauwe zal kijken of hij u kan helpen of anders iemand voor u kan inschakelen.

Voor vragen of info Hans Paauwe 06 4759 1564

Prinsekerk, Schepenstraat 69
Elke vrijdagmiddag van 14 tot 17 uur.

Open Huis Open Huis

Iedere maandagochtend bent u van 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom in het Achterom voor een kopje koffie of thee. U kunt zomaar binnenlopen voor de gezelligheid en een praatje. Of u kunt aanschuiven voor een potje scrabble. De ingang van het Achterom vindt u aan de Statensingel.

Deze activiteit wordt in samenwerking met de Bergsingelkerk gehouden.