Open Kapel Open Kapel
Iedere vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur is de kapel open. U kunt binnenlopen voor een kop koffie of thee, een krantje lezen, een praatje maken, een spelletje doen.

Als u problemen heeft met instanties, of tegen zaken aanloopt waar u niet goed raad mee weet, of gewoon iemand zoekt om tegenaan te praten, kunt u ook in de Open Kapel terecht. Hans Paauwe, de diaconaal werker van de Prinsekerk is er om te luisteren en om samen met u uit te zoeken wat nodig is.

Eén keer per maand wordt er in de Open Kapel een activiteit georganiseerd.
De exacte programmering vindt u op de site en in de weekbrief van de wijkgemeente.

Open Huis Open Huis
Iedere maandagochtend bent u van 10.00 uur tot 12.00 uur van harte welkom in het Achterom voor een kopje koffie of thee. U kunt zomaar binnenlopen voor de gezelligheid en een praatje. Of u kunt aanschuiven voor een potje scrabble. De ingang van het Achterom vindt u aan de Statensingel.

Deze activiteit wordt in samenwerking met de Bergsingelkerk gehouden.