woensdag 2 maart 2022

Aswoensdag

Aan de hand van ds. Marloes Meijer stappen wij de veertigdagentijd in.
Op de boerderij leeft Marloes de seizoenen van het jaar. En even, een avond lang, leven wij met haar mee.

We zien de kale grond en niet veel anders dan dat. En toch … Over verlangen gaat het en over verwachten en vertrouwen. Over geduld en je laten verrassen.
En ze geeft ons iets mee om naar uit te kijken. Alhoewel, als ik Marloes goed heb begrepen mogen we daarvoor zelf aan de slag.
Doet u mee? Voor de inkoop van materialen zou het handig zijn als u dat uiterlijk 25 februari wilt doorgeven: via email: predikant@prinsekerk.nl of telefonisch: 06 51082874.
Het voelt als een geschenk dat we samen in de kapel de veertigdagentijd kunnen ingaan. Ik laat een hele grote tafel klaarzetten en hoop dat die nog te klein is voor iedereen die mee wil doen.

De kapel is vanaf 19.30 uur open. Koffie en thee staat klaar.