dinsdag 17 mei 2022

Koffie-Cafe van het Laurenspastoraat

Gebouw de Heuvel, Grotekerkplein 5
 10:00  - 12:00

Het Laurenspastoraat nodigt u van harte uit voor het KOFFIE-CAFÉ, van 10.00-12.00 uur in Gebouw de Heuvel, Grotekerkplein 5.

Iedere keer is er een korte bijdrage van muziek, beelden of een verhaal. Voor wie wil, is er ter afsluiting een kleine lunch.
Deze keer is Teun van Wijk onze gast.
Teun zou eerder in een 14 mei bijeenkomst in de Laurenskerk komen vertellen over wat hij meegemaakt heeft tijdens het bombardement van Rotterdam. Toen kon dat vanwege Corona geen doorgang vinden. We zijn blij, dat hij alsnog wil komen praten over deze zo ingrijpende gebeurtenis in onze stad.

De eindtijd van 12.00 uur is gekozen om bezoekers de gelegenheid te geven naar de Alledagkerk in de Laurenskerk te gaan (12.15-12.40 uur). Iedere dinsdag is deze dienst. Voorgangers uit de breedte van de kerken verzorgen deze. A.s. dinsdag is het de beurt aan ds. Iet Buijser. En voor wie niet ter kerke gaat, is er altijd nog de markt op de Binnenrotte.

Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie, ds. Harold Schorren