Groet uit de Prinsekerk Groet uit de Prinsekerk
WEEKBRIEF 5-2023 van de wijkgemeente De Prinsekerk

BIJ DE DIENST
Zondag 29 januari, eredienst in de Kapel, aanvang 10.00 uur.
De voorganger is ds. Iet Buijser.
Doe een dikke trui aan en neem een sjaal mee: het is koud in de kapel.
Na afloop van de dienst ontmoeten we elkaar bij de koffie.

De erediensten worden uitgezonden via facebook en via kerkdienstgemist.

DOOR DE WEEK
maandag 30 januari
van 13.30 tot 15.30 uur:
repetitie van de cantorij in de Kapel onder leiding van Jolanda Zwoferink.

vrijdag 3 februari
van 14.00 tot 16.00 uur:
Open Kapel.
Tijdens de Open Kapel wordt ook de wintermarkt ingericht.

zaterdag 4 februari
van 10.00 uur tot 15.00 uur:
Wintermarkt in de Kapel.
U vindt er kleding, schoenen en sieraden. En natuurlijk is er een koffie- en taart-hoek om even bij te praten met een (verre) buur.

OM NAAR UIT TE KIJKEN
Zondag 5 februari om 10.00 uur vieren wij de eredienst in de Kapel.
Voorganger is ds. Gerie Stougie.

Dinsdag 7 februari van 10.00 tot 12.30 uur komt de creatief-club weer bij elkaar in de Kapel.

Woensdag 8 februari vanaf 14.00 uur in het Achterom, voor liefhebbers en fijnproevers vertelt ds. Iet Buijser over de bijzonderheden van het Matteüs-evangelie.
Dit jaar lezen we in de erediensten vooral uit het evangelie naar Matteüs. Zoals ieder evangelie heeft ook dit een eigen karakter, een eigen verhaal over Jezus, de Messias, de Koning van de Joden.
Geen liefhebber of fijnproever maar gewoon nieuwsgierig? U bent van harte welkom.

De weekbrief van de wijkgemeente de Prinsekerk wordt uitgebracht door de kerkenraad, gepubliceerd op de website www.prinsekerk.nl en toegezonden aan abonnees. Aan- of afmelding voor de verzendlijst kan bij de predikant: predikant@prinsekerk.nl.