Bijbelkring Bijbelkring
O.l.v. ds. Iet Buijser
Elke 1e dinsdag van de maand, aanvang 10.00 uur

Op 7 april gaan wij verder met een aantal verhalen uit het boek Exodus. We worden bij de hand genomen door Johanthan Sacks. We ontmoeten elkaar op Skype.

PrinsJong PrinsJong
Elke 3e woensdag van de maand komt de jongerenkring bij elkaar bij één van de deelnemers thuis.

De jongerenkring bepaalt zelf de onderwerpen van gesprek en wijst iemand uit hun midden aan om die avond het gesprek te leiden. Een rode draad in onderwerpkeus en de gesprekken is het eigen leven als christen: voor welke keuzes kom je te staan, hoe geef je vorm en inhoud aan een gelovig leven, wat past er bij jou en waarom?

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar prinsekerk@gmail.com.

Emmakring Emmakring
O.l.v. ds. Iet Buijser
Elke 2e dinsdag van de maand van 14.30 tot (ongeveer) 16.00 uur in de vergaderzaal op de 1e etage van het Zorgcentrum.

Voor de inhoud: zie de bijbelkring in het Achterom.

De Emmakring is opgezet voor bewoners van het Emmahuis en van het Zorgcentrum Blijdorp, maar ook als u elders woont bent u welkom.

V&T-avonden door het jaar V&T-avonden door het jaar
Ook dit jaar zal de commissie Vorming & Toerusting weer een aantal avonden organiseren waarin op een of andere manier een aspect van het leven voor het aangezicht van God belicht wordt.
Nog niet alles is bekend. Houdt u dus de site en de weekbrief van de wijkgemeente in de gaten.

Belijdeniscatechisatie Belijdeniscatechisatie
o.l.v. ds. Iet Buijser

Belijden dat God jouw God is, is een persoonlijke daad en ook de weg daar naartoe is persoonlijk. Daarom: geen vooraf bepaald programma voor de belijdeniscatechese maar een open uitnodiging.
lees meer ยป